Automate cafea in rate

Follow us on facebook

Automate cafea in rate

FINANTARE INTERNA, fara birocratie, fara avans, fara dovada de venit, fara garantii pentru modelele de echipamente prezentate in oferta noastra. Sistemul de rate este accesibil oricarui nivel de venit sau situatie financiara si vine in intampinarea si ajutorul micilor intreprinzatori (afaceri de familie) dar si firmelor, de regula utilizatori fi...

FINANTARE INTERNA, fara birocratie, fara avans, fara dovada de venit, fara garantii pentru modelele de echipamente prezentate in oferta noastra. Sistemul de rate este accesibil oricarui nivel de venit sau situatie financiara si vine in intampinarea si ajutorul micilor intreprinzatori (afaceri de familie) dar si firmelor, de regula utilizatori finali ai echipamentului (ex. magazine, saloane, cabinete, reprezentante, office-uri, etc.). De retinut ca situatia fiecarui client este unica. Termenii contractuali ai sistemului nostru nu sunt mereu aceiasi si pot diferi de la client la client. Ne angajam sa creem solutii flexibile si personalizate fiecarui candidat.

Ne pare rau dar oferta de vanzare in rate este disponibila doar clientilor inregistrati in Bucuresti si S.A.I. Nu toate echipamentele sunt ofertate spre vanzare in rate, ci doar cele expuse in oferta de mai jos.

Mai multe

Automate cafea in rate  Exista 1 produs.

Arata 1 - 1 din 1 unitate
Arata 1 - 1 din 1 unitate