Aparate cafea de inchiriat

Follow us on facebook

Aparate cafea de inchiriat

Rent2Go - Inchiriere fara servicii de operare incluse

Rent 2Go - nimic mai simplu! Preferati sa inchiriati un automat si sa va ocupati personal de aprovizionare, intretinere si gestionare? Daca aceasta varianta va avantajeaza atunci putem sa va oferim instructaj gratuit la momentul inchirierii automatului si contract de service si mentenanta per...

Rent2Go - Inchiriere fara servicii de operare incluse

Rent 2Go - nimic mai simplu! Preferati sa inchiriati un automat si sa va ocupati personal de aprovizionare, intretinere si gestionare? Daca aceasta varianta va avantajeaza atunci putem sa va oferim instructaj gratuit la momentul inchirierii automatului si contract de service si mentenanta periodica ulterior.

Consideram ca folosind oricare din automatele noastre din oferta de inchiriere veti indeplini cu succes sarcinile care va revin si nu va fi necesar sa accesati un serviciu de operare aditional si contra-cost. Tehnicienii nostri se vor asigura ca la momentul instalarii echipamentului va vor explica in detaliu caracteristicile si functiile acestuia precum si modalitatile de curatare si aprovizionare periodica.

Automatele oferite spre inchiriere sunt printre cele mai performante din piata. Dispunem de un stoc variat de piese si repere de schimb astfel incat in situatia aparitiei unor evenimente tehnice neplacute, in peste 90% din cazuri defectiunile se vor remedia in cursul primei vizite a echipei tehnice.

Livrarea prompta a consumabilelor (produse) este de asemenea de maxima importanta pentru noi. Folosind propria retea de livrare ori prin intermediul partenerilor logistici (curierat) va oferim un serviciu rapid de livrare asigurandu-ne ca nu va veti gasi niciodata in situatia de a ramane fara materia prima.

Daca nu doriti sa folositi produsele din oferta noastra sau preferati sa le achizitionati din alta parte, nu avem nimic impotriva. Avem incredere in automatele noastre ca vor extrage maximul de savoare oricare ar fi boabele folosite. Dar sa nu uitam, cu cat veti utiliza o cafea de calitate inferioara, produsul final va fi pe masura indiferent de echipamentul folosit.

Mai multe

Aparate cafea de inchiriat  Exista 6 produse.

Arata 1 - 6 din 6 unitati
Arata 1 - 6 din 6 unitati