Service mobil

Follow us on facebook

Service mobil

Echipa noastra mobila poate efectua interventii direct la locatia dvs., la cerere si contra cost. Tariful pentru cheltuielile de deplasare este de 100 lei, pret fix pentru orice destinatie din Bucuresti sau zona limitrofa, in limita a 25 km distanta fata de sediul nostru (Chiajna-Ilfov). Limitarea este setata din motive pur economice, pentru alt...

Echipa noastra mobila poate efectua interventii direct la locatia dvs., la cerere si contra cost. Tariful pentru cheltuielile de deplasare este de 100 lei, pret fix pentru orice destinatie din Bucuresti sau zona limitrofa, in limita a 25 km distanta fata de sediul nostru (Chiajna-Ilfov). Limitarea este setata din motive pur economice, pentru alte destinatii va putem oferi solutia unui partener local.

Manopera perceputa este de 100 lei/ora, facturabila in jumatati de ora, tocmai pentru a pastra costul final al interventiei cat mai redus posibil. Toate preturile enuntate nu includ eventuale piese de schimb si nici Tva. Chiar daca suntem chemati doar pentru o scurta constatare fara a remedia defectiunea principala, cheltuielile de deplasare si ½ ora de manopera se vor factura.

Manopera este garantata pentru o perioada de 3 luni. In situatia aparitiei aceleiasi defectiuni in acest interval, vom remedia problema gratuit dar cheltuielile de deplasare pot aparea din nou.

 

Mai multe

Service mobil  Nu exista produse in aceasta subcategorie