Automate de cafea To Go

Follow us on facebook

Automate de cafea To Go

Aceste automate de cafea sunt de obicei aparate semi-automate si devin din ce in ce mai populare printre clienti pentru un motiv simplu: 'cafea la pahar de carton'. Desi unele aparate pot fi prevazute cu cabinet stativ sau sisteme de plata, in mod normal acestea nu sunt dotari standard. Puteti opta pentru echipamente noi, reconditionate sau seco...

Aceste automate de cafea sunt de obicei aparate semi-automate si devin din ce in ce mai populare printre clienti pentru un motiv simplu: 'cafea la pahar de carton'. Desi unele aparate pot fi prevazute cu cabinet stativ sau sisteme de plata, in mod normal acestea nu sunt dotari standard. Puteti opta pentru echipamente noi, reconditionate sau second-hand (folosite), in functie de nevoile curente si de bugetul actual.

Mai multe

Automate de cafea To Go  Exista 13 produse.

Subcategorii

 • Noi

  In aceasta sectiune va oferim automate de cafea noi, de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra de echipamente astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare automate de cafea din piata. Cu toate acestea, comercializarea echipamentelor noi nu este activitatea noastra principala, astfel putem furniza echipamente noi doar in baza unor comenzi ferme cu posibilitate de livrare in 15-30 zile. 

 • Reconditionate

  Automatele de cafea reconditionate au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor care nu au cunostinte avansate in domeniu si nu dispun de un serviciu tehnic propriu, dar si celor care sunt la inceput de drum si doresc sa inceapa o afacere in acest domeniu.

  Toate aceste echipamente au 3 luni garantie si se ofera instructaj gratuit la livrare. Termenul de garantie incepe la data facturarii. In eventualitatea producerii unei defectiuni va rugam sa returnati echipamentul pentru remedierea defectiunilor. In cazul interventiilor neautorizate, va rugam sa tineti cont ca riscati pierderea/anularea garantiei.

  Ce acopera garantia:

  Toate componentele mai putin cele expuse uzurii pronuntate (ex. garnituri, capete de pompa - intrucat acestea sunt in contact permanent cu apa si se pot deteriora mai rapid, etc.) 

  Ce nu acopera garantia:

  • Problemele legate de apa. Daca echipamentele sunt alimentate cu apa nefiltrata, depunerile de piatra se vor forma rapid si vor bloca functionarea echipamentului. Electrovalvele se vor infunda, rezistenta boiler-ului se ve 'cimenta' iar in final echipamentul nu va mai functiona. Aceste situatii pot fi evitate prin instalarea unor filtre de apa pe traseul de alimentare iar cartusul filtrant se va inlocui cel putin odata pe an sau in functie de duritatea apei.
  • Elementele din plastic
  • Conectarea la o sursa de alimentare instabila.
  • Socuri electrice.
  • Erori de utilizare contrare instructajului oferit.
  • Modificari neautorizate in configurare.
  • Lipsa de ingrijire si curatare a echipamentului.
  • Folosirea de substante coorozive.
  • Expunerea acestuia la conditii de inghet.
  • Acte de vandalism.
 • Second-hand

  De cele mai multe ori, automatele de cafea nerevizionate sunt complete si functionale, fiind retrase din locatii din toata Europa. Majoritatea acestora nu sunt curatate si se vand asa cum sunt. Nu se acorda garantie. Pentru a mentine preturile cat mai mici, aceste servicii nu sunt incluse in pretul standard, dar disponibile contra cost, tariful fiind intre 75-125 euro in functie de aparat. Prin natura lor automatele de cafea nerevizionate pot varia in cantitate si pret; oricum, cand pretul reprezinta un criteriu de achizitie, aceste echipamente pot fi o solutie alternativa ideala. 

pe pagina
Arata 1 - 9 din 13 unitati
Arata 1 - 9 din 13 unitati