Aparate de granita (crema cafe)

Follow us on facebook

Aparate de granita (crema cafe)

Aparatele de creme reci au devenit foarte populare in zilele noastre, in special in timpul sezonului de vara. Acestea sunt de fapt dispensere de bauturi reci si bauturi cu gheata, multifunctionale, usor de folosit si curatat. Perfecte pentru bauturi precum Italian granita, crema cafea rece, 'ice coffee' sau 'ice tea', margaritas, sorbet, frozen ...

Aparatele de creme reci au devenit foarte populare in zilele noastre, in special in timpul sezonului de vara. Acestea sunt de fapt dispensere de bauturi reci si bauturi cu gheata, multifunctionale, usor de folosit si curatat. Perfecte pentru bauturi precum Italian granita, crema cafea rece, 'ice coffee' sau 'ice tea', margaritas, sorbet, frozen yogurt, sangria, limonada, etc. Descoperiti gustul si inventati noi retete!

Mai multe

Aparate de granita (crema cafe)  Exista 13 produse.

Subcategorii

 • Noi

  In aceasta sectiune va oferim echipamente noi, de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare modele existente pe piata.

 • Reconditionate

  Echipamentele revizionate provin din reconditionarea unor echipamente second-hand sau pot fi de multe ori echipamente demonstrative ‘Ex-demo’. Acestea au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor care nu au cunostinte avansate in domeniu si nu dispun de un serviciu tehnic propriu sau celor care au un budget de investii limitat.

  Toate aceste echipamente au 3 luni garantie si se ofera instructaj gratuit la livrare. Termenul de garantie incepe la data facturarii. In eventualitatea producerii unei defectiuni va rugam sa returnati echipamentul pentru remedierea defectiunilor. In cazul interventiilor neautorizate, va rugam sa tineti cont ca riscati pierderea/anularea garantiei.

 • Second-hand

  De cele mai multe ori, echipamentele second-hand sunt complete si functionale, fiind retrase din locatii sau provenite din sistem buy-back. Majoritatea acestora nu sunt curatate si se vand asa cum sunt. Nu se acorda garantie. Pentru a mentine preturile cat mai mici, aceste servicii nu sunt incluse in pretul standard, dar disponibile contra cost. Prin natura lor echipamentele second-hand pot varia in cantitate si pret; oricum, cand pretul reprezinta un criteriu de achizitie, aceste echipamente pot fi o solutie alternativa ideala.

pe pagina
Arata 1 - 9 din 13 unitati
Arata 1 - 9 din 13 unitati