Reconditionate

Follow us on facebook

Reconditionate

Echipamentele revizionate provin din reconditionarea unor echipamente second-hand sau pot fi de multe ori echipamente demonstrative ‘Ex-demo’. Acestea au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor ca...

Echipamentele revizionate provin din reconditionarea unor echipamente second-hand sau pot fi de multe ori echipamente demonstrative ‘Ex-demo’. Acestea au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor care nu au cunostinte avansate in domeniu si nu dispun de un serviciu tehnic propriu sau celor care au un budget de investii limitat.

Toate aceste echipamente au 3 luni garantie si se ofera instructaj gratuit la livrare. Termenul de garantie incepe la data facturarii. In eventualitatea producerii unei defectiuni va rugam sa returnati echipamentul pentru remedierea defectiunilor. In cazul interventiilor neautorizate, va rugam sa tineti cont ca riscati pierderea/anularea garantiei.

Mai multe

Reconditionate  Exista 1 produs.

Arata 1 - 1 din 1 unitate
Arata 1 - 1 din 1 unitate