Automate vending de cafea

Follow us on facebook

Automate vending de cafea

Va putem oferi o gama variata de automate de cafea si bauturi calde pentru orice destinatie unde o bautura de calitate este solicitata rapid si eficient. Aceste automate ofera o gama diversificata de bauturi calde, preparate din cafea boabe, cafea instant sau fresh-brew, precum si o selectie extinsa de bauturi instant (ciocolata calda, ceai, etc...

Va putem oferi o gama variata de automate de cafea si bauturi calde pentru orice destinatie unde o bautura de calitate este solicitata rapid si eficient. Aceste automate ofera o gama diversificata de bauturi calde, preparate din cafea boabe, cafea instant sau fresh-brew, precum si o selectie extinsa de bauturi instant (ciocolata calda, ceai, etc.). Oricare ar fi nevoia dvs., avem diferite modele din care puteti alege, noi sau second-hand.

Mai multe

Automate vending de cafea  Exista 7 produse.

Subcategorii

  • Noi

    In aceasta sectiune va oferim automate de cafea noi, de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra de echipamente astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare automate de cafea din piata. Cu toate acestea, comercializarea echipamentelor noi nu este activitatea noastra principala, astfel furnizam echipamente noi doar in baza unor comenzi ferme cu posibilitate de livrare in 15-30 zile. 

  • Second-hand

    In aceasta sectiune va oferim diverse modele de distribuitoare automate de cafea second-hand, complete si functionale. Provenienta este de regula externa. Desi majoritatea acestora nu sunt curatate sau revizionate, raportul calitate-pret este optim. In functie de nevoile fiecaruia, se poate mai departe opta pentru automate revizionate (3 luni garantie) sau nerevizionate (fara garantie). 

Arata 1 - 7 din 7 unitati
Arata 1 - 7 din 7 unitati