Distribuitoare automate Vending

Follow us on facebook

Distribuitoare automate Vending  Exista 14 produse.

Subcategorii

 • Automate vending de cafea

  Va putem oferi o gama variata de automate de cafea si bauturi calde pentru orice destinatie unde o bautura de calitate este solicitata rapid si eficient. Aceste automate ofera o gama diversificata de bauturi calde, preparate din cafea boabe, cafea instant sau fresh-brew, precum si o selectie extinsa de bauturi instant (ciocolata calda, ceai, etc.). Oricare ar fi nevoia dvs., avem diferite modele din care puteti alege, noi sau second-hand.

 • Automate de snacks si...

  In aceasta categorie gasiti o varietate de automate vending cu spirale, pentru vanzarea de diverse produse alimentare sau ne-alimentare precum si bauturi ambalate la pet de 0.5 l sau doza de 0.33 l. Puteti opta pentru echipamente noi sau second-hand.

 • Automate de bauturi reci

  In aceasta categorie gasiti o varietate de distribuitoare automate vending pentru bauturi reci, ambalate la pet de 0.5 l sau doza de 0.33 l. Pot fi distribuitoare automate cu vitrina sau distribuitoare automate compacte. Avantajele automatelor cu vitrina sunt datorate numarului mai mare de selectii (diversitate) care poate genera si un volum mai mare de vanzari in comparatie cu automatele compacte. Cercetarile au aratat ca pozitionarea produselor la vedere ajuta in procent de 60% la determinarea clientilor de a achizitiona. In concluzie, automatele vending cu vitrina ofera versatilitate, un numar suficient de selectii si sunt usor de folosit si exploatat. De cealalta parte, automatele compacte ofera o capacitate sporita de stocare in ciuda numarului redus de selectii. Puteti opta pentru echipamente vending noi sau second-hand.

 • Alte distribuitoare...
 • Sisteme de plata...
pe pagina
Arata 1 - 9 din 14 unitati
Arata 1 - 9 din 14 unitati