Espressoare cafea

Follow us on facebook

Espressoare cafea

In aceasta categorie gasiti o varietate de espressoare de cafea, pentru uz casnic, comercial sau aparate traditionale pentru profesionistii din domeniu. In completarea acestora, putem furniza frigidere de lapte, macinatoare de cafea boabe, incalzitoare pentru cesti si diverse alte accesorii. Va rugam sa selectati mai departe categoria care va in...

In aceasta categorie gasiti o varietate de espressoare de cafea, pentru uz casnic, comercial sau aparate traditionale pentru profesionistii din domeniu. In completarea acestora, putem furniza frigidere de lapte, macinatoare de cafea boabe, incalzitoare pentru cesti si diverse alte accesorii. Va rugam sa selectati mai departe categoria care va intereseaza.

Mai multe

Espressoare cafea  Exista 18 produse.

Subcategorii

 • Espressoare casnice

  O gama de espressoare pentru folosinta casnica (domestica), aparate automate de preparat cafea acasa, se manevreaza si intrebuinteaza cu usurinta fara a fi nevoie de calificari sau abilitati speciale. Pot furniza aceeasi calitate a bauturilor intalnita si in cafenele sau locatii de gen si sunt recomandate pentru toti iubitorii de cafea espresso. Puteti opta pentru echipamente noi sau second-hand, in functie de bugetul actual.

 • Espressoare comerciale
  Aceasta gama de espressoare comerciale furnizeaza aceeasi calitate a bauturilor intalnita doar in cafenele sau locatii de gen si sunt recomandate pentru birouri, cofetarii, showroom-uri, hoteluri, restaurante si nu numai. Alegerea perfecta pentru toti iubitorii de cafea. Puteti opta pentru echipamente noi sau second-hand, in functie de bugetul actual.
 • Espressoare traditionale
  Aceasta gama de espressoare traditionale au fost mereu alegerea ideala a profesionistilor din domeniu datorita celor mai bune rezultate in materie de preparare a cafelei si sunt destinate pentru intrebuintare in cafenele, baruri, restaurante, etc. Puteti alege intre echipamente noi sau second-hand in functie de nevoia sau bugetul dvs. actual. 
 • Frigidere pentru lapte
 • Incalzitoare de cesti
 • Piese de schimb

  In aceasta categorie gasiti piese pentru aparate automate de cafea, piese espressoare cafea precum si unele accesorii.

pe pagina
Arata 1 - 9 din 18 unitati
Arata 1 - 9 din 18 unitati