Crepiere

Follow us on facebook

Crepiere  Exista 3 produse.

Subcategorii

 • Noi

  In aceasta sectiune va oferim echipamente noi, de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare modele existente pe piata.

 • Reconditionate

  Echipamentele revizionate provin din reconditionarea unor echipamente second-hand sau pot fi de multe ori echipamente demonstrative ‘Ex-demo’. Acestea au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor care nu au cunostinte avansate in domeniu si nu dispun de un serviciu tehnic propriu sau celor care au un budget de investii limitat.

  Toate aceste echipamente au 3 luni garantie si se ofera instructaj gratuit la livrare. Termenul de garantie incepe la data facturarii. In eventualitatea producerii unei defectiuni va rugam sa returnati echipamentul pentru remedierea defectiunilor. In cazul interventiilor neautorizate, va rugam sa tineti cont ca riscati pierderea/anularea garantiei.

 • Second-hand

  De cele mai multe ori, echipamentele second-hand sunt complete si functionale, fiind retrase din locatii sau provenite din sistem buy-back. Majoritatea acestora nu sunt curatate si se vand asa cum sunt. Nu se acorda garantie. Pentru a mentine preturile cat mai mici, aceste servicii nu sunt incluse in pretul standard, dar disponibile contra cost. Prin natura lor echipamentele second-hand pot varia in cantitate si pret; oricum, cand pretul reprezinta un criteriu de achizitie, aceste echipamente pot fi o solutie alternativa ideala.

Arata 1 - 3 din 3 unitati
Arata 1 - 3 din 3 unitati