Automate de snacks si bauturi

Follow us on facebook

Automate de snacks si bauturi

In aceasta categorie gasiti o varietate de automate vending cu spirale, pentru vanzarea de diverse produse alimentare sau ne-alimentare precum si bauturi ambalate la pet de 0.5 l sau doza de 0.33 l. Puteti opta pentru echipamente noi sau second-hand.

Automate de snacks si bauturi   Exista 4 produse.

Subcategorii

  • Noi

    In aceasta sectiune va oferim automate cu spirale pentru produse, 'noi', de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra de echipamente astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare automate cu spirale pentru produse din piata. Cu toate acestea, comercializarea echipamentelor noi nu este activitatea noastra principala, astfel furnizam echipamente noi doar in baza unor comenzi ferme cu posibilitate de livrare in 15-30 zile. 

  • Second-hand

    In aceasta sectiune va oferim diverse modele de distribuitoare automate de snacks-uri si bauturi reci second-hand, complete si functionale. Provenienta este de regula externa. Desi majoritatea acestora nu sunt curatate sau revizionate, raportul calitate-pret este optim. In functie de nevoile fiecaruia, se poate mai departe opta pentru automate revizionate (3 luni garantie) sau nerevizionate (fara garantie). 

Arata 1 - 4 din 4 unitati
Arata 1 - 4 din 4 unitati