Automate de bauturi reci

Follow us on facebook

Automate de bauturi reci

In aceasta categorie gasiti o varietate de distribuitoare automate vending pentru bauturi reci, ambalate la pet de 0.5 l sau doza de 0.33 l. Pot fi distribuitoare automate cu vitrina sau distribuitoare automate compacte. Avantajele automatelor cu vitrina sunt datorate numarului mai mare de selectii (diversitate) care poate genera si un volum mai...

In aceasta categorie gasiti o varietate de distribuitoare automate vending pentru bauturi reci, ambalate la pet de 0.5 l sau doza de 0.33 l. Pot fi distribuitoare automate cu vitrina sau distribuitoare automate compacte. Avantajele automatelor cu vitrina sunt datorate numarului mai mare de selectii (diversitate) care poate genera si un volum mai mare de vanzari in comparatie cu automatele compacte. Cercetarile au aratat ca pozitionarea produselor la vedere ajuta in procent de 60% la determinarea clientilor de a achizitiona. In concluzie, automatele vending cu vitrina ofera versatilitate, un numar suficient de selectii si sunt usor de folosit si exploatat. De cealalta parte, automatele compacte ofera o capacitate sporita de stocare in ciuda numarului redus de selectii. Puteti opta pentru echipamente vending noi sau second-hand.

Mai multe

Automate de bauturi reci  Exista 1 produs.

Subcategorii

  • Noi

    In aceasta sectiune va oferim distribuitoare automate pentru bauturi reci, 'noi', de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra de echipamente astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare automate vending din piata. Cu toate acestea, comercializarea echipamentelor noi nu este activitatea noastra principala, astfel furnizam echipamente noi doar in baza unor comenzi ferme cu posibilitate de livrare in 15-30 zile. 

  • Second-hand

    In aceasta sectiune va oferim diverse modele de distribuitoare automate de bauturi reci second-hand, complete si functionale. Provenienta este de regula externa. Desi majoritatea acestora nu sunt curatate sau revizionate, raportul calitate-pret este optim. In functie de nevoile fiecaruia, se poate mai departe opta pentru automate revizionate (3 luni garantie) sau nerevizionate (fara garantie). 

Arata 1 - 1 din 1 unitate
Arata 1 - 1 din 1 unitate