Second-hand

Follow us on facebook

Second-hand

In aceasta sectiune va oferim diverse modele de distribuitoare automate de bauturi reci second-hand, complete si functionale. Provenienta este de regula externa. Desi majoritatea acestora nu sunt curatate sau revizionate, raportul calitate-pret este optim. In functie de nevoile fiecaruia, se poate mai departe opta pentru automate revizionate (3 ...

In aceasta sectiune va oferim diverse modele de distribuitoare automate de bauturi reci second-hand, complete si functionale. Provenienta este de regula externa. Desi majoritatea acestora nu sunt curatate sau revizionate, raportul calitate-pret este optim. In functie de nevoile fiecaruia, se poate mai departe opta pentru automate revizionate (3 luni garantie) sau nerevizionate (fara garantie). 

Mai multe

Second-hand  Nu exista produse in aceasta subcategorie

Subcategorii

 • Revizionate

  Automatele de bauturi reci revizionate au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor care nu desfasoara ca activitate principala operarea automatelor de vending, nu au cunostinte avansate in domeniu si nu dispun de un serviciu tehnic propriu, dar si celor care sunt la inceput de drum si doresc sa inceapa o afacere in acest domeniu.

  Toate aceste echipamente au 3 luni garantie si se ofera instructaj gratuit la livrare. Termenul de garantie incepe la data facturarii. In eventualitatea producerii unei defectiuni va rugam sa returnati echipamentul pentru remedierea defectiunilor. In cazul interventiilor neautorizate, va rugam sa tineti cont ca riscati pierderea/anularea garantiei.

  Ce acopera:

   Toate componentele mai putin cele expuse uzurii pronuntate (ex. garnituri, capete de pompa - intrucat acestea sunt in contact permanent cu apa si se pot deteriora mai rapid, etc.) 

  Ce nu acopera:

  • Conectarea la o sursa de alimentare instabila.
  • Socuri electrice.
  • Erori de utilizare, contrare instructajului oferit.
  • Modificari neautorizate in configurare.
  • Lipsa de ingrijire si curatare a echipamentului.
  • Folosirea de substante coorozive.
  • Expunerea acestuia la conditii de inghet.
  • Vandalism.
 • Nerevizionate

  De cele mai multe ori, aceste automate de bauturi reci nerevizionate sunt complete si functionale, fiind retrase din locatii din toata Europa. Cele mai multe nu sunt curatate si se vand asa cum sunt. Nu se acorda garantie. Pentru a mentine preturile cat mai mici, aceste servicii nu sunt incluse in pretul standard, dar disponibile contra cost, tariful fiind intre 75-125 euro in functie de aparat. Prin natura lor distribuitoarele automate nerevizionate pot varia in cantitate si pret; oricum, cand pretul reprezinta un criteriu de achizitie, aceste echipamente pot fi o solutie alternativa ideala.