Aparate fresh portocale

Follow us on facebook

Aparate fresh portocale
Aceasta gama de echipamente este dedicata in special sectorului HoReCa dar si celui de Vending, aparatele de fresh portocale oferind in mod automat un suc 100% natural obtinut prin taierea (felierea) fructului, stoarcerea acestuia si livrarea sucului din fruct direct in pahar. Recomandat pentru cofetarii, cafenele, terase, bar-uri, showroom-uri,...
Aceasta gama de echipamente este dedicata in special sectorului HoReCa dar si celui de Vending, aparatele de fresh portocale oferind in mod automat un suc 100% natural obtinut prin taierea (felierea) fructului, stoarcerea acestuia si livrarea sucului din fruct direct in pahar. Recomandat pentru cofetarii, cafenele, terase, bar-uri, showroom-uri, hoteluri, restaurante si nu numai. Puteti opta pentru echipamente noi sau second-hand, in functie de bugetul actual.
Mai multe

Aparate fresh portocale  Exista 1 produs.

Subcategorii

 • Noi

  In aceasta sectiune va oferim aparate automate pentru fresh de portocale, echipamente 'noi', de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra de echipamente astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare distribuitoare automate din piata. Cu toate acestea, comercializarea echipamentelor noi nu este activitatea noastra principala, de regula furnizam echipamente noi doar in baza unor comenzi ferme cu posibilitate de livrare in 7-30 zile. 

 • Reconditionate

  Echipamentele revizionate au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor care nu desfasoara ca activitate principala operarea distribuitoarelor automatelor de gen, nu au cunostinte avansate in domeniu si nu dispun de un serviciu tehnic propriu, dar si celor care sunt la inceput de drum si doresc sa inceapa o afacere in acest domeniu.

  Toate aceste echipamente au 3 luni garantie si se ofera instructaj gratuit la livrare. Termenul de garantie incepe la data facturarii. In eventualitatea producerii unei defectiuni va rugam sa returnati echipamentul pentru remedierea defectiunilor. In cazul interventiilor neautorizate, va rugam sa tineti cont ca riscati pierderea/anularea garantiei.

  Ce acopera:

   Toate componentele mai putin cele expuse uzurii pronuntate (ex. garnituri, capete de pompa - intrucat acestea sunt in contact permanent cu apa si se pot deteriora mai rapid, etc.) 

  Ce nu acopera:

  • Problemele legate de apa. Daca echipamentele sunt alimentate cu apa nefiltrata, depunerile de piatra se vor forma rapid si vor bloca functionarea echipamentului. Aceste situatii pot fi evitate prin folosirea unei ape calitative (ex. apa plata imbuteliata) sau prin instalarea unor filtre de apa pe traseul de alimentare iar cartusul filtrant se va inlocui cel putin odata pe an sau in functie de duritatea apei.
  • Conectarea la o sursa de alimentare instabila.
  • Socuri electrice.
  • Erori de utilizare, contrare instructajului oferit.
  • Modificari neautorizate in configurare.
  • Lipsa de ingrijire si curatare a echipamentului.
  • Folosirea de substante coorozive.
  • Expunerea acestuia la conditii de inghet.
  • Vandalism.
 • Second-hand

  De cele mai multe ori, aparatele automate de 'fresh portocale' nerevizionate sunt complete si functionale, fiind retrase din locatii din toata Europa. Cele mai multe nu sunt curatate si se vand asa cum sunt. Nu se acorda garantie. Pentru a mentine preturile cat mai mici, aceste servicii nu sunt incluse in pretul standard, dar disponibile contra cost, tariful fiind intre 75-125 euro in functie de aparat. Prin natura lor automatele nerevizionate pot varia in cantitate si pret; oricum, cand pretul reprezinta un criteriu de achizitie, aceste echipamente pot fi o solutie alternativa ideala.

Arata 1 - 1 din 1 unitate
Arata 1 - 1 din 1 unitate