Reconditionate

Follow us on facebook

Reconditionate

Echipamentele revizionate au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor care nu desfasoara ca activitate principala operarea distribuitoarelor automatelor de gen, nu au cunostinte avansate in domeniu...

Echipamentele revizionate au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului. Recomandate in special utilizatorilor finali si clientilor care nu desfasoara ca activitate principala operarea distribuitoarelor automatelor de gen, nu au cunostinte avansate in domeniu si nu dispun de un serviciu tehnic propriu, dar si celor care sunt la inceput de drum si doresc sa inceapa o afacere in acest domeniu.

Toate aceste echipamente au 3 luni garantie si se ofera instructaj gratuit la livrare. Termenul de garantie incepe la data facturarii. In eventualitatea producerii unei defectiuni va rugam sa returnati echipamentul pentru remedierea defectiunilor. In cazul interventiilor neautorizate, va rugam sa tineti cont ca riscati pierderea/anularea garantiei.

Ce acopera:

 Toate componentele mai putin cele expuse uzurii pronuntate (ex. garnituri, capete de pompa - intrucat acestea sunt in contact permanent cu apa si se pot deteriora mai rapid, etc.) 

Ce nu acopera:

  • Problemele legate de apa. Daca echipamentele sunt alimentate cu apa nefiltrata, depunerile de piatra se vor forma rapid si vor bloca functionarea echipamentului. Aceste situatii pot fi evitate prin folosirea unei ape calitative (ex. apa plata imbuteliata) sau prin instalarea unor filtre de apa pe traseul de alimentare iar cartusul filtrant se va inlocui cel putin odata pe an sau in functie de duritatea apei.
  • Conectarea la o sursa de alimentare instabila.
  • Socuri electrice.
  • Erori de utilizare, contrare instructajului oferit.
  • Modificari neautorizate in configurare.
  • Lipsa de ingrijire si curatare a echipamentului.
  • Folosirea de substante coorozive.
  • Expunerea acestuia la conditii de inghet.
  • Vandalism.
Mai multe

Reconditionate  Nu exista produse in aceasta subcategorie