Espressoare casnice

Follow us on facebook

Espressoare casnice

O gama de espressoare pentru folosinta casnica (domestica), aparate automate de preparat cafea acasa, se manevreaza si intrebuinteaza cu usurinta fara a fi nevoie de calificari sau abilitati speciale. Pot furniza aceeasi calitate a bauturilor intalnita si in cafenele sau locatii de gen si sunt recomandate pentru toti iubitorii de cafea espresso....

O gama de espressoare pentru folosinta casnica (domestica), aparate automate de preparat cafea acasa, se manevreaza si intrebuinteaza cu usurinta fara a fi nevoie de calificari sau abilitati speciale. Pot furniza aceeasi calitate a bauturilor intalnita si in cafenele sau locatii de gen si sunt recomandate pentru toti iubitorii de cafea espresso. Puteti opta pentru echipamente noi sau second-hand, in functie de bugetul actual.

Mai multe

Espressoare casnice  Exista 2 produse.

Subcategorii

 • Noi

  In aceasta sectiune va oferim espressoare de cafea pentru uz casnic sau office, 'noi', de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra de echipamente astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare automate de cafea din piata. Cu toate acestea, comercializarea echipamentelor noi nu este activitatea noastra principala, astfel furnizam echipamente noi doar in baza unor comenzi ferme cu posibilitate de livrare in 15-30 zile. 

 • Reconditionate

  Espressoarele de cafea revizionate au fost atent examinate si se vand complet curatate, igienizate, cu revizie efectuata si setari in functie de preferintele clientului.

  Toate aceste echipamente au 3 luni garantie si se ofera instructaj gratuit la livrare. Termenul de garantie incepe la data facturarii. In eventualitatea producerii unei defectiuni va rugam sa returnati echipamentul pentru remedierea defectiunilor. In cazul interventiilor neautorizate, va rugam sa tineti cont ca riscati pierderea/anularea garantiei.

  Ce acopera:

   Toate componentele mai putin cele expuse uzurii pronuntate (ex. garnituri, capete de pompa - intrucat acestea sunt in contact permanent cu apa si se pot deteriora mai rapid, etc.) 

  Ce nu acopera:

  • Problemele legate de apa. Daca echipamentele sunt alimentate cu apa nefiltrata, depunerile de piatra se vor forma rapid si vor bloca functionarea echipamentului. Electrovalvele se vor infunda, rezistenta boiler-ului se ve 'cimenta' iar in final echipamentul nu va mai functiona. Aceste situatii pot fi evitate prin instalarea unor filtre de apa pe traseul de alimentare iar cartusul filtrant se va inlocui cel putin odata pe an sau in functie de duritatea apei.
  • Conectarea la o sursa de alimentare instabila.
  • Socuri electrice.
  • Erori de utilizare, contrare instructajului oferit.
  • Modificari neautorizate in configurare.
  • Lipsa de ingrijire si curatare a echipamentului.
  • Folosirea de substante coorozive.
  • Expunerea acestuia la conditii de inghet.
  • Vandalism.
 • Second-hand

  Majoritatea espressoarelor din aceasta sectiune nu sunt curatate si se vand asa cum sunt. Nu se acorda garantie. Pentru a mentine preturile cat mai mici, aceste servicii nu sunt incluse in pretul standard, dar disponibile contra cost, tariful fiind intre 75-125 euro in functie de aparat. Prin natura lor automatele de cafea nerevizionate pot varia in cantitate si pret; oricum, cand pretul reprezinta un criteriu de achizitie, aceste echipamente pot fi o solutie alternativa ideala. 

Arata 1 - 2 din 2 unitati
Arata 1 - 2 din 2 unitati