Espressoare comerciale

Follow us on facebook

Espressoare comerciale
Aceasta gama de espressoare comerciale furnizeaza aceeasi calitate a bauturilor intalnita doar in cafenele sau locatii de gen si sunt recomandate pentru birouri, cofetarii, showroom-uri, hoteluri, restaurante si nu numai. Alegerea perfecta pentru toti iubitorii de cafea. Puteti opta pentru echipamente noi sau second-hand, in functie de bugetul a...
Aceasta gama de espressoare comerciale furnizeaza aceeasi calitate a bauturilor intalnita doar in cafenele sau locatii de gen si sunt recomandate pentru birouri, cofetarii, showroom-uri, hoteluri, restaurante si nu numai. Alegerea perfecta pentru toti iubitorii de cafea. Puteti opta pentru echipamente noi sau second-hand, in functie de bugetul actual.
Mai multe

Espressoare comerciale  Exista 7 produse.

Subcategorii

  • Noi

    In aceasta sectiune va oferim espresoare automate de cafea pentru uz comercial, 'noi', de ultima generatie si tehnologie; de-a lungul timpului am rafinat oferta noastra de echipamente astfel incat sa oferim o selectie a celor mai apreciate si populare automate de cafea din piata. Cu toate acestea, comercializarea echipamentelor noi nu este activitatea noastra principala, astfel furnizam echipamente noi doar in baza unor comenzi ferme cu posibilitate de livrare in 15-30 zile. 

  • Reconditionate
  • Second-hand
Arata 1 - 7 din 7 unitati
Arata 1 - 7 din 7 unitati