cms-img

Vending Outlet Store - Vending & HoReCa  

Vending Outlet Store a luat fiinta in 2012 ca un furnizor dinamic de echipamente pentru sectoarele Vending & HoReCa, oferind echipamente de calitate de la producatori renumiti la un nivel de pret foarte avantajos. Chiar daca sunteti in cautarea unor echipamente noi sau second-hand, gama noastra este intr-o continua diversificare si include ultimele modele si/sau inovatii din piata actuala de profil. Majoritatea echipamentelor se livreaza direct din stoc. 

Clientela noastra este variata, de la mici afaceri de familie pana la companii de talie medie sau internationala. Daca doriti consiliere in privinta a ceea ce urmeaza sa achizitionati, echipa noastra de vanzari va sta la dispozitia dvs. Scopul  nostru este sa va transformam sesiunea de cumparaturi intr-o experienta cat mai placuta si memorabila.

Centrul logistic se afla in localitatea Chiajna, Intrarea Eroului 14-18, Ilfov (langa linia de centura de vest a Bucurestiului).

Informatii actuale

Informam partenerii actuali si potentialii clienti ca nu toate tipurile si modelele de echipamente sunt expuse pe site-ul nostru. Daca aveti o solicitare diferita de ceea ce veti gasi in paginile urmatoare, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail.

Nu uitati sa verificati periodic si sectiunea 'OFERTE SPECIALE'. Puteti gasi oferte interesante, lichidari de stoc, alte echipamente sau afaceri de vanzare, etc.

Aveti unul sau mai multe echipamente care nu va mai trebuiesc si nu stiti unde sa le vindeti? Trimiteti-ne poze si detalii iar noi o sa va facem o oferta de cumparare corecta. Atentie: nu cumparam echipamente dezmembrate, automate foarte vechi sau epave. Consideram ca astfel de echipamente nu trebuiesc sa mai intre in circuitul comercial, in fapt cu totii ne dorim un mediu inconjurator cat mai curat si prietenos...

Automate de cafea, distribuitoare vending, Αυτόματοι Πωλητές, Vending Machines, Verkaufsautomaten, distributori automatici, distributeurs automatiques, máquinas expendedoras, автоматы, shitje makina, аутомати машине, автомати, otomatik satış makinesi, מכונות ממכר,